Meistä

Paras kumppanisi myynti-, varainhankinta- ja buukkauspalveluihin

FS Sales on perustettu voittaminen mielessä. Meillä on vankka sitoutuminen tuloksellisuuteen ja ammattitaitoiseen myyntityöhön. Toimintamme perustuu tinkimättömään tulosorientoituneisuuteen ja haluun saavuttaa enemmän yhdessä.

”Kyllähän se on kauppa mikä kannattaa” – vai onko? Korjaamme tätä klassista lausetta suuntaan – Kyllähän se on HYVÄ kauppa mikä kannattaa. Ymmärrämme, että myynnissä puhutaan aina tuloksista, mutta meille on myös tärkeää edustaa kunnialla asiakkaidemme brändejä ja edesauttaa positiivisenbrändimielikuvan luomista.

Kuten mainittu tulokset ratkaisevat, mutta me teemme tämän keskittymällä eettiseen myyntiin ja asiakashankintaan. Tehdessämme myyntiä ja asiakashankintaa laitamme asiakkaan brändin etusijalle ja huolehdimme, että jokainen asiakaskontakti on hoidettu laadukkaasti. Valitsemme edustamamme brändit huolella, koska haluamme tarjota kuluttajille tuotteita ja palveluita, joita he oikeasti tarvitsevat. Meille jokainen asiakaskontakti tarkoittaa tilaisuutta kehittää edustamamme brändin tunnettavuutta sekä positiivista brändimielikuvaa.

Missio

Missiomme on olla alan johtava myyntitoimisto, ja uskomme, että reseptimme menestykseen on yksinkertainen: kova työ, asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittyminen. 

Visio

Visiomme on olla Suomen halutuin myyntityön työpaikka. Myyntityö on hyvin pitkälle tekijöistä kiinni ja uskomme tämän olevan suuri yksittäinen tekijä menestyksen näkökulmasta.

Arvot

Rehellisyys – Avoimuus – Läpinäkyvyys - Tulokset

Lauri Hautala – Myyntijohtaja

Usean vuoden kokemus tele- ja ständimyynnistä. Saa myytyä tuotteen kuin tuotteen pitäen asiakkaat erittäin tyytyväisinä. Kattava kokemus useista eri tuotteista sekä brändeistä.
+358 40 935 9002
lauri@fairsolutions.fi

Scroll to Top